Celebrat el primer Torneig de Golf de la RACV

Torneig Golf RACV
Data: 
12/11/2019

La Real Acadèmia, per iniciativa del patró Antonio Marín López Cobo, i secundat per tot el Patronat, propongué  i la direcció del Club Escorpión acceptà, organisar un torneig de golf per a "fer visible" a la Real Acadèmia entre la societat valenciana i recaptar fondos per a la Real Institució.

L'èxit fon sonat i els objectius complits. En la foto podem vore a membres del Patronat i de la Real Acadèmia en el lloc on s'expongué part de la producció bibliogràfica de la Real Institució i dels productes que les empreses colaboradores com Consum, la denominació de vi Valéncia, lo aportat pel Decà des de Villena, aixina com unes atres empreses vinícoles valencianes dotant els premis otorgats als guanyadors del trofeu, entre els quals destacà l'acadèmic Ramón Serra d'Álzaga en el segon premi.

Entre els parlamentaris destacaren el president del Club Escorpión, Javier Sancho, i el Vicedecà de la RACV, José Fco. Ballester-Olmos. El Secretari de la RACV, José Aparicio, s'alternà en el president del club en la presentació i organisació de l'acte de lliurament de trofeus. Per la seua part, Guillem Ruiz dirigí un tast de vins blancs i negres valencians.

Tancaren l'acte Javier Sancho, José Aparicio i José Fco. Ballester-Olmos.

Torneig Golf RACV

Torneig Golf RACV
 

Tags: