Amics de la RACV analisa "Las sublevaciones de la Muela de Cortes y de la Vall de Laguar

Amics de la RACV
Data: 
21/11/2019

La Associació Cultural Amics de la Real Academia de Cultura Valenciana celebrà este passat dimecres, 20 de novembre, la conferència “Las sublevaciones de la Muela de Cortes y de la Vall de Laguar”, a càrrec de Fernando Sastre Olamendi, Vicepresident segon de l'Associació.

Està conferència, que tingué lloc en el Saló d'Actes de la RACV, el qual novament s'omplí, forma part del cicle que sobre l'expulsió dels moriscs del Regne de València, ve realisant esta associació i que començà el passat dia 6 de novembre.

Tancarà el cicle Fernando Millán Sánchez el dia 27, parlant sobre “Las consecuencias sociales y económicas de la expulsión de los moriscos en el Reino de Valencia”.

Totes les conferències tenen lloc en el saló d'actes la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, a les 18:30 hores, en entrada lliure fins a omplir l'aforament.

Creiximent d'Amics de la RACV
 
L'Associació Cultural Amics de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana es creà en 1986 per a donar recolzament social, i econòmic en temps de necessitat, a la pròpia RACV. En estos moments es troba en continu creiximent i plena activitat, i este cicle sobre l'expulsió dels moriscs, de rotunt èxit, s'afig al restant d'activitats que l'associació programa a lo llarc de l'any, on no falten les visites a monuments i localitats valencianes riques en patrimoni cultural i artístic.
 
Amics de la RACV continua la seua llabor de difusió de la cultura valenciana, en l'ampli sentit de la paraula, i camina de la mà de la *RACV, en el seu objectiu de promoció i investigació del patrimoni cultural valencià.
 
Amics de la RACV