La Real Acadèmia de Cultura Valenciana posseïx un ampli fondo bibliogràfic frut de la publicació de les investigacions realisades pels seus acadèmics i colaboradors. Este fondo editorial està disponible per a la seua compra en les nostres Oficines, situades en C/ Avellanes, 26, 46003 - Valéncia (tel. 963916965), i també en Amazon.
 
Les temàtiques dels nostres llibres i revistes comprenen tots els àmbits de la cultura valenciana que tracten les diverses Seccions de l'entitat, encara que de manera temàtica la transcendència és més amplia. En este sentit podem citar: Arts, Bibliofília, Ciències, Cosmologia, Deports, Economia i dret, Ensenyança, Filologia i formació, Folclor, Gastronomia, Gastronomia i Viticultura, Hidrologia, Humanitats, Iconografia, Infantil - jovenil - còmic, Informàtica, Institucional, Lliteratura, Mig ambient, Órdens i congregacions, Política, Valencianisme, Veterinària, Viages i oci, etc. Zoologia.
 
Catàlec de publicacions

En el document adjunt oferim el catàlec de publicacions de la RACV. I a continuació anirem publicant les portades d'algunes d'estes obres.

 

AdjuntMida
PDF icon Catàlec de publicacions1.1 MB